Trädgårdscoachen

Enkla lösningar för din trädgård!


Min vision av trädgård och trädgårdsliv är att att det ska vara enkelt, roligt och lustfyllt att ta hand om sin trädgård!
Min vision av trädgård och trädgårdsliv är att att det ska vara enkelt, roligt och lustfyllt att ta hand om sin trädgård!

Din Trädgårdscoach, Lilliann Lindfors

För mig har trädgårdslivet alltid varit en viktig och stor del av min vardag! Uppvuxen ute på landet med två trädgårdsmästare till föräldrar, har jag från barnsben lärt mig att leva med ett intensivt trädgårdsarbete, självförsörjning från köksträdgården och ett anpassat trädgårdsliv efter årstiderna.

De senaste 10 åren har jag jobbat inom trädgård, från kundrådgivning och trädgårdsplanering till ställföreträdande butikschef på en stor trädgårdshandel. Sedan 2021 är jag egenföretagare på heltid och driver även firman Lillykonvaljen, Trädgård & Design.

Med Trädgårdscoachen får du:

  • Personligt trädgårdsprogram för dig och din trädgård!

  • Coachning anpassad till din trädgård!


  • Kontinuerlig feedback och avstämningar!

Var som helst, när som helst!

Alla våra möten sker online, alltså videomöte. Under en period av Trädgårdscoaching har vi också kontakt via chatt där du kan skicka frågor och bilder och få direkt feedback. Jag svarar alltid inom 24h! 

Är du osäker på vilken tjänst och vilket upplägg som passar dig bäst så löser vi det. Alla tjänster startar alltid med en videokonsultation och därifrån kan vi sedan bestämma vilket upplägg som passar just dig och hur vi ska lägga upp planen tillsammans för din trädgård.

Alltid online!
Alltid online!

Är du redo att komma igång med ditt trädgårdsliv?

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter så återkommer jag till dig inom kort.