Trädgårdscoachning


Detta är för dig som önskar mer kontinuerlig hjälp, eller vill komma igång med trädgårdslivet på riktigt. Coachning innebär att vi jobbar tillsammans under en viss tidsperiod, 3 eller 6 månader.

Första steget är en videokunsultation där vi tydliggör trädgårdens behov och förutsättningar samt dina egna önskemål kring din trädgård. Under en coachingperiod har du fri tillgång till chatt med mig och vi utvecklar ditt arbete för din trädgård allteftersom. Känner du att du behöver kontinuerligt stöd och avstämningar med jämna mellanrum? Då är detta ett bra val!

När vi startar en coachingperiod tillsammans kommer vi har kontakt genom appen WhatsApp. Via den appen genomför vi videosamtal och det är också där du kan chatta med mig, skicka bilder och få feedback under coachingperiodens gång

Efter den inledande videokonsultationen får du en personlig trädgårdsplan. Denna skickas som en pdf till din mailadress. Den planen utgår från vår videokonsultation och grundar sig i din trädgårds förutsättningar och dina önskemål med din trädgård.

Därefter kommer du att arbeta med och i din trädgård på egen hand med stöd från mig under vägens gång. Behöver du extra hjälp eller en muntlig avstämning så tar vi det via telefon/videosamtal under din coachingperiod. 

Pris

Trädgårdscoachning 3 mån, 3570 kr.

Trädgårdscoachning 6 mån, 6480 kr.