Trädgårdscoachning online!
Trädgårdscoachning online!

Tjänster anpassade för dig!

Oavsett om du behöver mycket eller lite hjälp för att komma igång (eller komma vidare) med ditt trädgårdsliv börjar vi alltid med en videokonsultation. Den ligger till grund för allt fortsatt arbete vi kommer utföra tillsammans. Till exempel, framkommer det i videokonsultationen att du har som mål att skapa en köksträdgård, eller att du tagit över en befintlig trädgård eller att du står i startgroparna för att skapa en helt ny trädgård från början, så kommer alltså Trädgårdscoachning eller Trädgårdsplanen baseras på just den. 

En Trädgårdsplan innehåller en plan och ett upplägg för dina trädgårdsplaner, både stora som små. I Trädgårdsplanen finner du mer i detalj vad som bör göras och hur det bäst utförs för att du ska kunna uppnå ditt mål. Trädgårdsplanen innehåller vidare rekommendationer kring tillvägagångssätt och en praktisk "att-göra-lista". Följer du Trädgårdsplanen kommer du också att klara av dina trädgårdsmål.

Trädgårdscoachning på 3 eller 6 månader ger dig kontinuerligt stöd och jämna avstämningar för att du ska kunna gå i mål med dina trädgårdsplaner. Jag finns med online och du kan skicka meddelanden och bilder när du vill, för att på så sätt snabbt kunna komma vidare i ditt trädgårdsarbete. Jag svarar alltid inom ett dygn och alla trädgårdsfrågor är välkomna! Med trädgårdscoaching kommer du kunna ro i land vilket trädgårdsprojekt som helst!


Prislista


Videokonsultation

Ett videosamtal, upp till 1h.

990 kr

Trädgårdscoachning 3 mån 

Giltigt 3 mån från önskat startdatum. Startar med en videokonsultation.

3570 kr 

alt. 1190 kr/mån

Trädgårdscoachning 6 mån

Giltigt 6 mån från önskat startdatum. Startar med en videokonsultation.

6480 kr 

alt. 1080 kr/mån

Trädgårdsplan

Anpassad trädgårdsplan för din trädgård. Startar med en videokonsultation.

2290 kr